skip to Main Content

ASB Coburg Land traži medicinske sestre za rad u Nemačkoj

Predstavnici ABS Coburg Landa obavili su intervjue sa medicinskim sestrama/tehničarima u Beogradu. Cilj – rad u Nemačkoj sa nostrifikovanom diplomom.

ABS Coburg Land postoji u Nemačkoj već 130 godina. Sa preko 40.000 zaposlenih u svim ograncima čini pouzdanog i kvalitetnog poslodavca.

Intervjui su, kao i do sada, održani u Trening centru Ekspertske migracije u Beogradu. Na ovaj način kandidati upoznaju buduće poslodavce pre samog odlaska na rad u Nemačku. Imaju mogućnost da pitaju sve što ih zanima u vezi sa organizacijom rada, kolektivu, smeštajem, životu u odreženom mestu. Profesori su tu kao podrška kadnidatima koji se još uvek nalaze u procesu obuke nemačkog jezika.

Okrug Coburg se nalazi u Gornjoj Frankoniji, na severu Bavarske. Ovde živi, zajedno sa gradom Coburgom, oko 125.000 ljudi.

Coburg je lokacija sa visokim kvalitetom života. Na različitim lokacijama u okrugu nalaze se pozorište, bioskop, koledž, kupališta i banje. Ni u jednom drugom regionu ne može se pronaći tako veliki broj palata i dvoraca, gradskih kuća i srednjevekovnih gradskih centara. Prijatelji tradicionalnih festivala naći će se isto koliko i festivali festivala. Samo nekoliko primera su Coburg Samba Festival, najveći Samba događaj izvan Brazila.

ABS Coburg Land nudi kolektivne ugovore, 29 dana odmora, kao i bonuse tokom godine. Takođe tu su pogodnosti za zaposlene koji imaju decu u vrtiću ili u procesu školovanja.

Kandidati potpisuju ugovore sa nemačkim poslodavcima dok su još uvek u Srbiji. Na rad u Nemačku odlaze isključivo sa nostrifikovanom diplomom i radnom vizom.

Želiš da se uveriš u sve što pišemo? Proveri iskustva medicinskih sestara i tehničara koji su posao našli preko Ekspertske migracije, samo klikni na ovaj link.

Želiš da upoznaš i ostale posldavce, partnere projekta Ekspertska migracija? Nikakav problem, samo prati link ovde.

Želiš da se prijaviš za projekat Ekspertska migracija? Možeš to učini i online, samo klikni.

This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top