skip to Main Content
Pozovite nas: +381 34 33 73 51

DEKRA i DEKRA AKADEMIE su nemački brendovi poznati širom sveta kao sinonim kvaliteta i pouzdanosti.

DEKRA je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti pružanja ekspertskih usluga, kako privatnim tako i korporativnim klijentima u više od 50 zemalja širom sveta. Preko 28.000 zaposlenih širom sveta je posvećeno obezbeđivanju sigurnosti, kvaliteta i zaštiti životne sredine.

DEKRA Akademie – jedna od najvećih privatnih obrazovnih kompanija u Nemačkoj. Svake godine više od 100.000 ljudi se oslanja na najviši kvalitet obrazovanja i obuke u cilju ostvarenja profesionalnog uspeha. Na 150 lokacija širom Nemačke obezbeđuje se visoki kvalitet obuke s jedne strane i efikasnosti s druge strane. Zahvaljujući najsavremenijoj opremi za nastavu i učenje, odgovora se potrebama kupaca u svakodnevnim i profesionalnim prilikama. DEKRA Akademie je prisutna u oblasti realizacije treninga i u drugim zemljama, kao npr. Francuska, Italija, Grčka, Danska i Mađarska, i konstantno i dinamično se širi i na druga tržišta.

Projekat Ekspertska migracija u Srbiji okuplja više firmi (Expert Migration group) koje pružaju specijalizovane usluge kreirane po modelu koji osigurava kvalitetan i transparentan proces.

Pro Sert doo licencirana agencija za zapošljavanje

Serbo Lab doo – konsultanska firma

Edukacija Prima – priprema medicinskih sestara i tehničara u Kragujevcu

Edukacija Secunda – priprema medicinskih sestara i tehničara u Novom Sadu

Edukacija Terca – priprema medicinskih sestara i tehničara u Nišu

Edukacija Quatra – priprema medicinskih sestara i tehničara u Beogradu

Lingua Sert – licencirani TELC ispitni centar u Kragujevcu, Beogradu i Novom Sadu