skip to Main Content

Fürth klinika iz Nemačke ponovo traži medicinske sestre i tehničare

Ekspertska migracija, projekat nemačke firme DEKRA, okuplja najveći broj klinika iz Nemačke, rehabilitacionih centara i staračkih domova. Kao najveći projekat ekspertske migracije medicinskih sestara i tehničara trudi se da obezbedi kvalitet i sigurnost.

Zato najveći broj uglednih medicinskih ustanova poverenje daje ovom projektu i medicinske sestre/tehničare traži preko nas.

Klinika Fürth već ima iskustva sa zapošljavanjem medicinskih sestara iz Srbije. Više od 20 kandidata iz Beograda, Kragujevca, Sremske Mitrovice i Novog Sada već radi u Fürth-u. Da su zadovoljni i poslodavci i zaposleni možemo potvrditi i sami.

Predstavnici projekta Ekspertska migracija iz Srbije tokom protekle nedelje posetili su kliniku i “stare” kandidate. Ovom prilikom dajemo mogućnost da zavirite u kliniku koja ima istoriju dugu više od 500 godina.

Klinika Fürth se nalazi u blizini Nürnberga. Njeni počeci vezuju se za polovinu 15. veka. Klinika se razvijala razvijajući svoje usluge, osoblje, ulagajući u moderne tehnologije i inovativne pristupe. Kako kažu u klinici: “Klinika Fürth je poput društvenog preduzeća u kome životno učenje igra ključnu ulogu. Brzi napredak u zdravstvenom sektoru čini dalju kvalifikaciju neophodnom. Podrška ovom procesu učenja je jedan od centralnih zadataka našeg obrazovnog centra.”

 

Danas medicinske sestre i tehničari iz Srbije doprinose razvoju klinike, ujedno usavršavajući svoja znanja i veštine.

Do kraja godine ova klinika iz Nemačke dolazi ponovo u Srbiju. Tada će obaviti intervjue sa kandidatima koju su u procesu obuke. Ukoliko i kandidati i poslodavac budu zadovoljni ponuđenim, potpisaće ugovor o radu. Nakon položenog B2 nivoa nemačkog jezika, položenog nostrifikacinog ispita i dobijanja radne vize, izabrani kandidati počeće sa radom u ovoj istorijskoj klinici.

Budi i ti deo uspešne priče. Prijavi se i imaćeš prilike da radiš u nekim od najprestižnijih klinika iz Nemačke ili staračkim domovima. Mi ćemo obezbediti sve pripreme i stručnu podršku tokom čitavog procesa. Donesi pravu odluku, prijavi se za Ekspertsku migraciju, projekat nemačke firme DEKRA.

This Post Has 8 Comments

 1. zivim u Svedskoj lekar sa doktoratom ali zelim da predjem u nemacku i radim kao medicinska sestra.

  1. Poštovana Miljana, mi smo u mogućnosti usluge da pružimo samo u Srbiji i BiH.

 2. Postovani,da li imate u Cacku Vas centar za jezik i obuku medicinskih sestara -tehnicara?

 3. Da li postoji mogućnost za pripremu i odlazak lekara ili program uključuje samo tehničare?
  Hvala unapred

  1. Zdravo, Bojana.
   Projekat je namenjen samo medicinskim sestrama i tehničarima opšteg, ginekološko akušerskog i pedijatrijskog smera.
   Pozdrav,

  1. Zdravo, Milane.
   Kandidatima pružamo obuku zaključno sa nivoom B2 Pflege. Kandidati se mogu priključiti obuci ukoliko već imaju predzannje jezika, ali odlaze isključivo sa nostrifikovanom diplomom i znanjem jezika na nivou minimum B2.
   Pozdrav,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top