skip to Main Content
BiH | NKM Pozovite nas: +381 34 33 73 51
Gerontološki Centri – Kursana, Nemačka

Gerontološki centri – Kursana, Nemačka

Gerontološki centri Kursana

Početkom septembra meseca, u prostorijama Pro Sert DEKRA centra za obuku Beograd, prezentaciju su imali predstavnici Kursana Gruppe, sitema gerontoloških centara,  jednog od partnera projekta Ekspertska migracija.

Kursana Grupa je jedan od vodećih gerontoloških centara u Nemačkoj. Na mapi su predstavljene njihove lokacije širom Nemačke.

 

gerontološki centriNemačka Kursana

Pre nego što pogledate fotografije sa same prezentacije, nekoliko reči o projektu Ekspertska migracija.

Učesnici Programa, nakon završenog nivoa B1 i položenog ispita, sami biraju kod kog poslodavca u Nemačkoj žele da rade. U toj fazi prisustvuju posebnoj prezentaciji i dobijaju detaljna uputstva koja im pomažu u odabiru.

Program se nastavlja, polaznici pohađaju B2 nivo. Tada, po određenom rasporedu poslodavci dolaze u Srbiju i predstavljaju se kandidatima koji su ih odabrali.

Upravo je ta faza i tema ovog teksta.
Svi oni, koji su se odlučili za Kursana grupu, sistem gerontoloških centara  kao svog budućeg poslodavca prisustvovali su ovoj prezentaciji.

 

Predstavnici grupe Kursana, gerontološki centri , potruduli su se da daju sve potrebne informacije i odgovore na pitanja kandidata.

Pogledajte fotografije sa prezentacije:

 

 

Za one među vama koji se pitaju da li ima još uvek vremena da se prijave za program „ekspertska migracija“ – odgovor je da!

gerontološki centri Kursana Nemačka

Poslodavac Kursana, sistem gerontoloških centara je spreman i ima radno mesto za nekog od vas koji čitate ovaj tekst.

A zašto je važno da se prijavite upravo na ovaj program?

To je objasnila, u svom tekstu, Danica, koja već godinu dana radi u Nemačkoj preko programa Ekspertske migracije  DEKRA Kursana centru.

Pročitaj Daničino iskustvo : link

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *