skip to Main Content

Imaš znanje nemačkog jezika B1 ili B2 i želiš što pre u Nemačku? Evo najboljeg rešenja!

Svi smo svesni da Nemcima medicinari trebaju u sve većem broju, ali ne možemo samo spakovati kofere i otići. Neki uslovi moraju biti ispunjeni.

Do skora je bilo samo dovoljno da se položi B1, potpiše izjava da ćete sami u prvoj godini pokrenuti Anerkennung i ljudi su odlazili.

A onda se desio problem.

Većina nije uspela sama da se nostrifikuje i ostala je kao Helfer posle 2 godine. Tada su uslovi pooštreni.

Sad moraš imati Defizitbescheid i Ausbildungplan, ako ideš kao Helfer. Posao lako možete da dobijete, a sa nekim agencijama i hospitaciju.

Ali tada papirologija zakomplikuje.

Ne možete za ambasadu da pribavite Ausbildungplan, jer se domovima više isplati da drže Helfere. I vi imate I B1/B2 i nemate opciju kako da odete.

Našim kandidatima ne treba Ausbildungplan, jer od prvog dana rade kao priznato medicinsko osoblje.

ZAŠTO BISTE SEBI KOMPLIKOVALI ŽIVOT I RADILI KAO HELFERI, KADA STE ZAVRŠILI MEDICINSKU ŠKOLU I MOŽETE DA RADITE KAO PRIZNATA MEDICINSKA SESTRA?

Donesite svoj sertifikat nemačkog jezika i krenite sa nama na siguran način kao priznata medicinska sestra u Nemačku. Ko ima B1, ide sa nama na B2 Pflege kurs od 3 meseca i onda na tromesečnu pripremu za nostrifikaciju koja se polaže u Nemačkoj.

Ko ima B2 opšti ili B2 Pflege, kreće sa nama od 7. maja na tromesečnu pripremu za nostrifikaciju.

UZ DOBIJENI URKUNDE TERMINE ČEKATE DO MESEC DANA I ODLAZITE U NEMAČKU KAO PRIZNATA SESTRA.

Ako vam sve ovo zvuči kao bajka, kliknite na naš sajt prijave.ekspertskamigracija.com i pišite nam odakle ste. Odmah nakon prijave naši koordinatori iz Kragujevca, Novog Sada, Niša, Kruševca, Ćuprije i Beograda će vas kontaktirati da se uživo vidite.

NE ODLAŽITE PUT U NEMAČKU I NE PRISTAJTE DA BUDETE POMOĆNO OSOBLJE. UZ DEKRA PROJEKAT EKSPERTSKA MIGRACIJA BRZO, SIGURNO I LAKO DO POSLA PRIZNATE MEDICINSKE SESTRE U NEMAČKOJ.

This Post Has 2 Comments

  1. Pozdravljam . Ja sam Dževad Voloder iz Lukavca kod Tuzle Bosna i Hercegovina. Prije nepune dvije ili tri godine vaše predstavništvo Dekra je imalo prezentaciju vaše ponude u Hotelu Tuzla. Ja sam tu bio prisutan i u to vrijeme stupio u kontakt sa gospođom Aleksandra Talić i gospodinom Momčilom koji su bili na predavanju jer sam bio zaintersovan za vaš projekat i ponudu . S obzirom da zbog nekih dešavanja koja su me pratila u životu nisam bio u mogućnosti da se potpuno posvetim pregovorima sa gospodinom Momčilom jer sa njim sam najviše kontaktirao , jednom smo se našli u Zvorniku i uključim u projekat , odustao sam i posvetio se rješavanju mojih privatnih problema . U međuvremenu sam završio prekvalifikaciju za Medicinskog Tehničara državna škola , odradio pripravnički i položio državni , posjedujem i licencu Medicinskog tehničara . Takođe sam prošle godine položio i B1 Osd i posjedujem taj certifikat . S obzirom da sam imao namjeru da idem u Njemačku u pokrajini NRW predao sam sve moje dokumente u Bezirksregierung Düsseldorf i takođe dobio sam Deficit Beschide u januaru 2019 , znači Medicinski Tehničar , B1 Osd Zertifikat , i Deficit Beschide posjedujem . U međuvremenu se desila situacija da Osd Zertifikat od maja 2019 više u ambasadi Sarajevo nepriznaju i ja sam ostao nigdje , i gledajući vašu opet ponudu , za Nürnberg i druge gradove odlučio da se vama javim i da uz vašu pomoć probam da dođem do rešenja mog odlaska u Njemačku kao Medicinski tehničar . Ja sam spreman da idem dalje do b2 i do nostrifikacije moje diplome uz vašu asistenciju . Ja znam da moj Deficit Beschide mogu da prebacim u bilo koju pokrajinu ako to bude bilo potrebno . Izvinite zbog dužeg teksta , ja se nadam da ćete mi se javiti sa uputama ili ako želite da kontaktiram gospođu Aleksandru ili gospodina Miloša jer ja još uvjek imam njihove kontakt brojeve . Hvala i Lp.

    1. Poštovani,
      Najbolje je da se obratite Momčilu na +387 65 810 950 budući da je on kontakt za BiH.
      Pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top