skip to Main Content

Medical Park, nemačke klinike, obavile intervjue sa medicinskim sestrama

45 medicinskih sestara i tehničara, kandidata projekta Ekspertska migracija, već radi u nemačkim klinikama Medical Park.

Početkom decembra, Medical Park, poslodavac iz Nemačke, obavio je intervjue sa medicinskim sestrama i tehničarima. Intervjui su obavljeni u Beogradu. Kandidati projekta Ekspertska migracija imale su prilike da se upoznaju sa poslodavcem, uslovima koje nude, da saznaju više o lokacijama i mogućnostima koje mesta pružaju.

U Medical Park spada dvanaest specijalističkih klinika i dva ambulantna zdravstvena centra za rehabilitaciju i prevenciju.

Oko 3.000 saradnika godišnje leči i neguje vše od 70.000 pacijenata u 2.500 sobe sa 2800 kreveta u sledećim indikacijama:

  • Neurologija
  • Ortopedija/ traumatologija/ sportska medicina
  • Interna medicina / kardiologija
  • Psihosomatika
  • Onkologija

Predstavljamo vam neke od klinika Medical Park

Medical Park Prien Kronprinz – ortopedija

Klinika Medical Park Prien Kronprinz je priznata specijalistička klinika za rehabilitaciju i uz školsko medicinsko lečenje primenjuje i osteopatsku medicinu kao i akupunkturu. Zgrada raspolaže modernom medicinskom opremom, koja omogućava optimalnu dijagnostiku i odlične terapije za rehabilitaciju i prevenciju bolova. Klinika se nalazi u banjskom parku u srcu Priena na Kimskom jezeru. Tipični bavarski restorani, kafići i prodavnice su dostupni peške.

Medical Park Kimsko jezero, Bernau Felden – ortopedija, traumatologija i sportska medicina

Klinika Medical Park Kimsko jezero je priznata specijalistička klinika za rehabilitaciju i raspolaže najmodernijim dijagnostičkim i terapeutskim mogućnostima lečenja. Klinika je centar sportske medicije i primenjene dijagnostike učinka Olimpijskog trening centra Bavarske, licencirana od strane Nemačkog sportskog saveza. Ispred predivne panorame na Alpe, direktno na obali Kimskog jezera specijalistička klinika nudi ozdravljenje u središtu jednog od najlepših pejzaža Bavarske.

Medical Park Bad Rodach – neurologija, ortopedija

Klinika Medical Park Bad Rodach je priznata klinika za rehabilitaciju sa težištem na nezi nakon operacija kolena i kukova, nesreća i amputacija. U neurologiji se moždani udar, parkinson, post-polio-sindrom i Multiple Sklerose leče najmodernijim terapijama. Klinika ispunjava sve kriterijume sertifikacije za „Bolnicu bez bolova“ i 2007. godine je dobila sertifikat “Certkom – kvalifikovana terapija bola”. Zgrada se nalazi u lekovitoj banji Bad Rodach sa izvanredno dobrim kvalitetom vazduha i vode i vlastitim termalnim izvorom.

Medical Park Berlin Humboldtmühle – neurologija; ortopedija, traumatologija, traumatologija i sportska medicina; interna medicina i kardiologija; intenzivna medicina, faze B-D

Specijalistička klinika Medical Park Berlin Humboldtmühle je specijalistička klinika sa najmodernijom medicinskom tehnikom, veoma modernom opremom u medicinsko-terapeutskoj oblasti i prvoklasnim ambijentom i uslugom. Zgrada je partnerska klinika Charité i raspolaže sa pedeset interdisciplinarnih kreveta za intenzivnu negu i praćenje sa mogućnošću oživljavanja za neurološlku/kardiološku ranu rehabilitaciju. Klinika omogućava rehabilitaciju blizu mesta prebivališta u središtu glavnog grada direktno na Tegeler Fliesu.

Više o poslodavcima, partnerima projekta Ekspertska migracija, saznaj na ovom linku.

This Post Has 2 Comments

  1. Zainreresovan sam za odlazak u inostrastvo radio samna psihijatriji neurologiji ambulanti itd..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top