skip to Main Content

Nova mogućnost: Fizioterapeuti i strukovni vaspitači, očekujemo vaše prijave!

Nova grupa kandidata počijne sa obukom od 1. oktobra, prijavi se!

Ako ste stručnjak u oblasti zdravstva ili imate želju da se prekvalifikujete, imamo izvanredne vesti za vas!

Sada nudimo priliku za dva nova profila: fizioterapeutski tehničar i strukovni vaspitač. Ovaj program je namenjen ambicioznim pojedincima, koji žele da ostvare profesionalni uspeh u Nemačkoj.

Ko može da se prijavi?

  • Medicinske sestre/ tehničari ili strukovne medicinske sestre: Ako ste stručnjak u zdravstvenoj nezi, ovaj program vam omogućava da unapredite svoje veštine i stvorite karijeru u nemačkom zdravstvenom sistemu.
  • Pedijatrijske sestre/ tehničari: Briga o deci zahteva posebne veštine i osećajnost. Ovaj program vam omogućava da postanete deo nemačke pedijatrijske nege.
  • Fizioterapeutski tehničari: Fizioterapija igra ključnu ulogu u oporavku pacijenata. Učestvujte u nemačkom zdravstvenom sistemu kao fizioterapeutski tehničar.
  • Strukovni vaspitači: Ako vas privlači briga o deci i zdravstvena nega, ovaj program pruža mogućnost da radite kao vaspitač u Nemačkoj.

Vaš put ka uspehu

Ovaj program nudi sveobuhvatan pristup ka vašem uspehu. Evo šta vas očekuje:

  1. Obuka nemačkog jezika: Učite nemački jezik od osnovnog A1 do naprednog B2 nivoa tokom 11 meseci. Naši stručnjaci će vas podržati na svakom koraku.
  2. Stručna priprema: Nakon jezičke obuke, sledi stručna priprema bez obzira da li će priznavanje Vaše diplome biti kroz praksu “Anpassungslehrgang” ili kroz polaganje ispita “Faschen prufung”. Instruktori iz oblasti zdravstva će vas opremiti teorijskim i praktičnim veštinama neophodnim za polaganje ispita za priznavanje Vaše diplome u Nemačkoj, kao i za lakšu i bržu adaptaciju na Vašem novom random mestu kod nemačkog poslodavca.
  3. Izbor radnog mesta: Imate priliku da birate između više od 100 poslodavaca u Nemačkoj. Vaša budućnost je u vašim rukama.
  4. Finansijski aspekt: Sve obuke su besplatne, a tokom pripreme za posao, nudimo vam podršku kroz beskamatnu pozajmicu. Svi kandidati imaju iste uslove rada kao i nemački radnici.

Kako da se prijavite?

Prijave su otvorene tokom cele godine, a nova grupa kandidata kreće od 1. oktobra. Prijavite se i postanite deo uspešnih priča o migraciji klikom na link ispod

Podrška tokom putovanja

Naš tim će vas podržati tokom celog procesa – od pripreme dokumenata i prevoda, do intervjua sa poslodavcima. Podrška naših koorinatora je obezbeđena kroz komunikaciju u viber grupama, mailom, telefonskim razgovorom, kao i individualnim uživo sastancima. Vaš uspeh je naša misija!

Uspešne priče

Više od 1200 ljudi je već ostvarilo uspeh kroz program Ekspertska Migracija. Postanite deo te priče i otvorite vrata vaše nove karijere.

Prijavite se danas i zakoračite ka boljoj budućnosti! Za više informacija, kontaktirajte nas na Facebooku ili Instragramu.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top