skip to Main Content
BiH | NKM Pozovite nas: +381 34 33 73 51
Novi Partner Marien Krankenhaus, Nemački Poslodavac

Novi partner Marien Krankenhaus, nemački poslodavac

Svake nedelje vam predstavljamo nemačke poslodavce kod kojih medicinske sestre mogu raditi preko projekta Ekspertska migracija. Ovog puta u pitanju je Marien Krankenhaus, nemački poslodavac iz Hamburga.

Ova privatna bolnica nastala je davne 1882. godine, a danas zapošljava oko 1.600 radnika. Svojim zaposlenima nudi mogućnost usavršavanja u različitim oblastima i garantuje prijatnu radnu atmosferu. Marien Krankenhaus predstavlja jednu od najsavremenijih zdravstvenih ustanova u Hamburgu.

Posebno se izdvaja odeljenje akušerstva koje doseže mnogo dalje od granica Hamburga. Godišnje ovde se rodi više od 4.000 beba. Onkološki centar fokus stavlja na savremene sisteme i predstavlja jedan od najboljih specijalističkih objekata u Nemačkoj.

Svake godine preko 100.000 osoba prođe kroz 13 specijalizovanih odeljenja ili ambulante. Pacijenti dobijaju holistički i individualni tretman.

Želiš li da istražiš Marien Krankenhaus? Pogledaj njihov sajt.

Marinen Krankenhaus, partner projekta Ekspertska migracija, pomaže stranim medicinskim sestrama pri dolasku. Kao odgovorni poslodavac pomaže u pronalaženju trajnog stana, administrativnih procedura, otvaranja računa, ali i upoznavanje sa okolinom Hamburga.

Kandidati projekta Ekspertska migracija imali su prilike da upoznaju ovog poslodavca tokom oktobra meseca. Nakon što je održana prezentacija u prostorijama trening centra u Beogradu, usledili su intervjui sa kandidatima.

Medicinske sestre i tehničari iz Srbije, nakon završetka obuke nemačkog jezika na nivou B2 Pflege, kao i nostrifikovane diplome, počeće sa radom. Od prvog radnog dana počeće da rade u struci, kod poslodavca kojeg su sami izabrali.

Sa više od 70 klinika, staračkih domova, rehabilitacionih cenara, Ekspertska migracija daje najveću mogućnost izbora nemačkih poslodavaca, ali i mogućnost izbora lokacije radnih mesta.

Sve poslodavce možete pogledati u kategoriji Upoznaj poslodavce.

Ova vest ima 2 komentara
    1. Poštovana Ljiljana,
      Mi radimo samo sa medicinskim sestrama i tehničarima opšteg, ginekološko akušerskog i pedijatrijskog smera.
      Pozdrav,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *