skip to Main Content

Novi poslodavac u južnoj pokrajini Baden-Württemberg, stiftung st. franziskus heiligenbronn

Sve više ljudi kao željenu destinaciju zaposlenja bira južnu pokrajinu Nemačke, Baden-Württemberg. U skladu sa tim predstavljamo i novog poslodavca u projektu Ekspertska migracija stiftung st. franziskus heiligenbronn.

O stiftung st. franziskus heiligenbronn

Fondacija radi sa nekoliko ciljnih grupa: starijim osobama, osobama sa invaliditetom i sa mladima. Usluge pruža 2.200 zaposlenih na više od 30 lokacija.

Zanimljivost – Od decembra 2013. godine, cela fondacija st. franziskus saint sertifikovana je “audit berufundfamilie” i time osigurava bolje usklađivanje rada i porodičnog života ili životnog planiranja.

Fondacija je marta 2019. godine obavila intervjue sa medicinskim sestrama/tehničarima u Beogradu. Tražene su nostrifikovane medicinske sestre/tehničari za rad u
  • Staračkom domu St. Elisabeth
  • Staračkom domu Luise-Poloni-Heim
  • Staračkom domu Bürgerheim
  • Staračkom domu St. Josef
Svojim zaposlenima Fondacija nudi niz pogodnosti:
  • 30 dana odmora u kalendarskoj godini
  • 39 radnih sati nedeljno
  • Godišnji bonusi
  • Dečiji dodaci
  • Popust na ishranu
  • Upravljanje karijerom…

O pokrajini Baden-Württemberg

Baden-Württemberg odlikuje se raznolikošću svojih pejzaža. Na zapadu, krajolik karakterišu Crna šuma i Rajna ravnica, na jugu Bodensko jezero i greben Alpa, na istoku brda, a na severu ravnica Hohenloh. Šume čini oko 40% ukupne površine Baden-Württemberg-a. Najviša planina je Feldberg u južnoj Crnoj šumi na 1.493 metra.

Štutgart je glavni grad države i dom je oko 613.000 stanovnika, što ga čini najvećim gradom u državi. Sledeći po veličini su Mannheim, Karlsruhe i Freiburg. Pored svojih urbanih predala, Baden-Württemberg je pretežno ruralna država. Ovaj ruralni krajolik, sa svojom poljoprivrednom i šumarskom industrijom i turizmom koji privlači, jednako je važan aspekt jedinstvenog karaktera Baden-Württemberg.

Baden-Württemberg jedan je od vodećih ekonomskih regiona u Nemačkoj i Evropi sa svetski poznatim kompanijama kao što su Daimler i Bosch. Stopa nezaposlenosti je ispod 3%!

Na svim lokacijama, gde se i Fondacija nalazi, naći ćete odličnu infrastrukturu sa lekarima, školama, vrtićima, rekreativnim mogućnostima i još mnogo toga.

Prijave su otvorene za medicinske sestre/tehničare bez obzira na nivo znanja jezika i bez obzira na posedovanje radnog iskustva u struci. Priključite se projektu Ekspertska migracija

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top