skip to Main Content
BiH | NKM Pozovite nas: +381 34 33 73 51
Otvoren Poziv Za 50 Prekvalifikanata, Projekat Ekspertska Migracija, DEKRA

Otvoren poziv za 50 prekvalifikanata, projekat Ekspertska migracija, DEKRA

Novi upisi su u toku. Za majsku grupu otvaramo poziv za 50 kandidata sa prekvalifikacijom u gradovima Srbije.

Zbog ogromnog interesovanja, projekat Ekspertska migracija otvoren je i za kandidate koji su uradili prekvalifikaciju za smer: medicinska sestra/tehničar.

Kvalifikovane medicinske sestre/tehničari su jako tražene u Nemačkoj. Projekat Ekspertska migracija omogućava rad u Nemačkoj sa priznatom diplomom.

Šta dobijate učešćem u projektu?

  • Obuku nemačkog jezika nivoa B2 Pflege
  • Stručnu pripremu za polaganje nostrifikacionog ispita
  • Izbor između više od 70 nemačkih poslodavaca
  • Radnu vizu sa nostrifikovanom diplomom

Kako se prijaviti?

Na sajtu prijave.ekspertskamigracija.com potrebno je ostaviti osnovne informacije, a u delu komentar napisati u kojoj je školi urađena prekvalifikacija, koliko je trajala, kao i broj časova (fond časova iz škole minimum 4600). Takođe, ukoliko ste ranije učili nemački jezik, potrebno je navesti koji je nivo, kao i posedovanje određenog sertifikata.

Budući da je broj kandidata koji mogu ući u projekat ograničen, prednost će imati kandidati sa dužom prekvalifikacijom i većim brojem časova.

Prijave su otvorene za DEKRA centre u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu i u Ćupriji.

Nakon prijava medicinskih sestara/tehničara sa urađenom prekvalifikacijom, biće održani Info dani u svim pomenutim gradovima.

Prijave su otvorene za medicinske sestre/tehničare bez obzira na posedovanje radnog iskustva u struci. Priključite se projektu Ekspertska migracija

 

Ova vest ima 2 komentara
  1. Imam prekvalifikaciju sa laboratorijskog na opšti smer koji je trajao 3 godine u državnoj školi. Položen stručni ispit za oba smera

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *