skip to Main Content

Traže se vaspitači za rad u Bavarskoj, Nemačka

Ako ste stručni vaspitač i tražite uzbudljive mogućnosti rada u predivnoj Bavarskoj, mi smo tu da Vam pomognemo da ostvarite vaše profesionalne ciljeve.

Otvoren je poziv za 5 vaspitača/vaspitačica sa završenim osnovnim akademskim ili osnovnim strukovnim studijama za rad u Nemačkoj.

Bavarska je poznata po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, slikovitim selima i prelepim prirodnim pejzažima. Ova regija pruža neizmerno iskustvo života i radosti za sve koji se odluče da je istraže. Poslodavac se nalazi u blizini Minhena, a obuhvata jaslice, vrtiće, vanškolske centre i dečje domove. Krajnji cilj pedagoškog rada je podsticanje dece na samopouzdanje, samoopredeljenje, otpornost i sposobnost učenja, vrednosne i socijalno kompetentne ličnosti.

“Naš pedagoški mandat za obrazovanje, vaspitanje i brigu o deci vidimo kao zahtev:

  • Pružajući deci sve mogućnosti koje su im potrebne da ostvare svoja interesovanja i prošire svoja znanja i veštine,
  • da to rade zajedno sa drugom decom u stimulativnom okruženju,
  • ponuditi deci društvo odraslih koji ih vole i koji ih podržavaju i podstiču da probaju nove stvari,
  • i da obezbedi siguran, pouzdan i orijentacioni okvir za to.”

Besplatni časovi nemačkog jezika (od A1 do B2 nivoa) obezbeđeni su za sve kandidate koji započnu proces priznavanja diplome.

Časovi bi se održavali online, radnim danima po 4 školska časa. Postoji mogućnost priključenja postojećim grupama za učenje nemačkog jezika, ukoliko kandidati već poseduju predznanje nemačkog jezika. Početak rada očekuje se nakon savladanog B2 nivoa nemačkog jezika i dobijene radne vize.

DERKRA Akademie pruža podršku prilikom započinjanja procesa nostrifikacije i overavanja dokumentacije u nemačkoj ambasadi. Takođe, omogućena je priprema i podrška prilikom intervjua sa nemačkim poslodavcima, kao i prilikom apliciranja za nemačku radnu vizu.

Početak rada očekuje se nakon savladanog B2 nivoa nemačkog jezika i dobijene radne vize.

Kada je reč o kompenzaciji, pre nostifikacije diplome, poslodavac nudi bruto platu od 2500 evra. Međutim, nakon što završite nostifikaciju, Vaša plata će se povećati na iznos od 2900-3900 evra bruto, u zavisnosti od Vašeg radnog iskustva. Ova plata pruža stabilnost i mogućnost daljeg razvoja u vašoj karijeri.

Ukoliko želite da radite u Nemačkoj, prijavite se slanjem popunjene forme CV-a (kliknite ovde da preuzmete CV) sa naznakom “Prijava za rad vaspitača u Nemačkoj” na mail office@pro-sert.com do 20. juna 2023. godine.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top